VIDEO. Protest la Dragnea acasă! Peste 50 de persoane protestează acum la Turnu Măgurele!

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

În orașul de unde a început ascensiunea lui Liviu Dragnea, Turnu Măgurele, se întâmplă în această seară ceva inedit: peste 50 de persoane protestează în centrul orașului, strigând împotriva PSD și în favoarea Laurei Codruța Kovesi. Curajul primilor 50 de teleormăneni care protestează anul acesta în județul lor este extraordinar de mare, pentru că autoritățile din Turnu deja reacționează la ceea ce se întâmplă și încearcă să-i determine pe protestatari să se oprească.

Dar ei nu o fac. Celor 50 li se mai alătură pe drum și alții, iar toți strigă la unison că nu mai cred în Liviu Dragnea, că PSD a nenorocit orașul și că oamenii trebuie să fie de partea justiției. Totul se întâmplă după ce câteva persoane din Turnu Măgurele au anunțat pe o rețea de socializare că intenționează să protesteze în cursul zilei de astăzi, în fața hotelului Turris, simbolul puterii economice a familiei Dragnea.

Protestul a început la ora 18.00, iar situația este încă în evoluție.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*