VIDEO Primăria Turnu Măgurele montează bannere electorale pentru PSD

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

În Turnu Măgurele, legea e făcută în continuare de PSD. Și nu e de mirare că primarul Dănuț Cuclea nu se mai teme de nimic, așa că nici măcar nu mai face efortul să ascundă faptul că a luat în propriile mâini campania electorală a partidului roșu, el fiind, până una alta, reprezentant al tuturor turnenilor, pesediști și nepesediști.

În prima parte a zilei de astăzi, o mașină a S.C. Urban Local SRL, societate subordonată primăriei din Turnu Măgurele, monta bannere electorale pentru PSD în fața Hotelului Turris. Luați la întrebări de oamenii din oraș, cei care se îndeletniceau cu promovarea partidului roșu în timpul programului de lucru au negat faptul că sunt subordonații primăriei. Ulterior, când n-au mai fost argumente, cei în cauză au continuat să-și facă treaba în liniște, cu speranța că într-o bună zi vor fi, la rândul lor, recompensați cu vreo funcție printr-un minister, așa cum li s-a întâmplat multora dintre predecesori.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*