VIDEO EXCLUSIV. „Clanul din Teleorman”, primit călduros la Biroul Electoral Central: „Domnu’ Gâdea, când mergeți după stăpânul dumneavoastră la Rahova?”

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Dăncilă și-a depus astăzi candidatura la Biroul Electoral Central. Tot clanul politic din Teleorman a vrut să fie alături de ea, așa că primarii principalelor orașe teleormănene (Victor Drăgușin, Valerică Cîrciumaru, Petrică Pîrvu), președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, deputatul Petre Cioabă, dar și președintele PSD, secretarul de stat și inculpatul Adrian Gâdea s-au prezentat cuminți la locul faptei și au imortalizat momentul într-o fotografie. N-au avut, însă, liniște în tot acest timp, un cititor al ziarului Liber în Teleorman aflându-se acolo, pentru a-i întâmpina „călduros”. Printre altele, acesta a trecut în revistă principalele infracțiuni de care gașca lui Dragnea se face vinovată, cel puțin în ochii opiniei publice.

Domnul Gâdea, când mergeți după stăpânul dumneavoastră la Rahova? După stăpânul cariat? Când mergeți după el cu Belina? Cu Belina când mergeți după stăpânul cariat la Rahova? Am văzut că borhotul ăla de fi-su și-a luat mașini de sute de mii pe banii noștri. Când mergeți la pușcărie după stăpânul vostru? La pușcărie, domnu Gâdea! Sunteți inculpat! Ne-ați furat insulele, ne-ați furat și pământurile.„, le-a strigat cititorul ziarului nostru pesediștilor de vază ai Teleormanului.

Și, deși erau preocupați să zâmbească la o fotografie, cei în cauză n-au prea reușit să riposteze. Nu de alta, dar nu aveau argumente. Adrian Gâdea chiar este inculpat în dosarul Belina, în ciuda faptului că el susține în fața instanței că Belina e o amărâtă de baltă, nu o insulă.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*