VIDEO. Dialog liber cu Daniel Tuinete, protestatarul singuratic de la Turnu Măgurele: „Noi suntem puterea, nu ei!”

în Actualitatea politică

Despre Daniel Tuinete am relatat cu mai multe ocazii, el fiind cunoscut drept protestatarul singuratic de la Turnu Măgurele. De mai mult timp, el iese în fața hotelului familiei Dragnea și afișează mesaje prin care își exprimă dezaprobarea și dezgustul față de clasa politică a Teleormanului, care s-a cățărat în fruntea statului român, refuzând să mai coboare de acolo. Astăzi l-am întâlnit pe Daniel la Alexandria, în timp ce se plimba prin fața primăriei din oraș cu mai multe pancarte, pe care erau scrise mesaje precum: „Liviu, vrei să-ți fie bine? Ia-ți și gașca după tine!”, „Băi, scelerat mustăcios, cum ai luat hotelul, Boss?”, „Tuta blondă din coceni se visează-n Cotroceni” sau „Clanul Dragnea nu uita, locul tău e Jilava!”

Cu acest prilej, l-am provocat pe Daniel la un dialog liber în care să-i dăm posibilitatea de a spune deschis ce are pe suflet și de ce protestul lui continuă și după condamnarea lui Liviu Dragnea. Astfel, am aflat că arestarea lui Dragnea nu înseamnă, efectiv, nimic pentru Teleorman, atâta vreme cât oamenii pe care el i-a crescut în diverse demnități publice sunt liberi și cu averile neatinse. Iată:

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*