VIDEO. Cum sunt duși bătrânii la vot în Teleorman: „Știți despre ce e vorba”

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

În Teleorman, bătrânii sunt în continuare folosiți pentru voturi și duși la secția de votare de către „binevoitori”, care le explică înainte de a pune ștampila despre ce este vorba. Un astfel de incident s-a întâmplat astăzi, în comuna Călmățuiu de Sus, unde un bărbat a fost surprins de către un delegat al unui partid politic din secția 134 aducând bătrâni la urne cu mașina personală. De altfel, acesta le-a amintit celor în cauză să voteze după cum a fost vorba. Bătrânele răspund: „Lasă, că vedem noi!” și pleacă spre secția de votare.

Văzând că e filmat, bărbatul cu mașina devine agresiv: „Ce vrei domnule? Ce vrei? Dă-mă, mă, la știri, mă! Bă, da’ găinar ești de meserie, mă! Păi nu ești președinte dumneata…”

După această replică, bărbatul lovește camera care îl filma. Momentul a rămas, însă, imortalizat și postat pe pagina de Facebook a partidului politic din care face parte degelgatul care a remarcat încălcarea regulii electorale.

Colegul nostru de la PLUS Teleorman, delegatul Alianței USR PLUS din secția 134, a surprins un "binevoitor" al comunei Călmățuiu de Sus, Teleorman în timp aducea cetățenii la vot. "Binevoitorul": "… știți despre ce e vorba".Votant: "Lasă că vedem noi acolo".Ulterior, persoana devine agresivă și îl împinge pe delegatul nostru.

Gepostet von PLUS Teleorman am Sonntag, 10. November 2019

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Sa se autosesizeze parchetul, și a începe de urgenta anchetarea cazului. La Calmatuiu de Sus, mai sunt multe nereguli, atit la primărie, cit și la politie, unde doar neamurile au cistig de cauza. Cele afirmate maisus poți dovedite cu documente.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*