liberinteleorman.ro

VIDEO – Arestați pentru trafic de droguri în Teleorman

19 aprilie 2019

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, la data de 17 aprilie a.c., 10 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri și constituirea unui grup infracțional. Au fost puse în executare 11 mandate de aducere. În urma perchezițiilor, au fost ridicate obiecte specifice traficului și consumului ilicit de droguri, respectiv mini-cântare de precizie și grindere, diferite cantități de cannabis și hașiș, dar și suma de 3.780 de lei. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2018 – aprilie 2019, persoanele în cauză ar fi comercializat cannabis și hașiș, contra unor diferite sume de bani, mai multor persoane interesate, de pe raza județului Teleorman. Doi bărbați au fost reținuți de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T.-B.T. Teleorman pentru 24 de ore, fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc. Ulterior, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă a celor doi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Teleorman, iar la activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman și jandarmi.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Îndrăznește să crezi că primarul de la Zimnicea, cu un salariu de peste 7.000 lei, cumpără 3 pungi de cafea din bani publici!

Următorul articol

PSD Teleorman, cu bannere electorale montate din martie, acuză opoziția că „a furat startul campaniei”

Cele mai recente articole de Actualitate