liberinteleorman.ro

Videle are vicecampion! Mario Stemate a luat medalie de argint la campionatul de box

10 mai 2019

Celebrul oraș Videle are și oameni valoroși, care aduc prestigiu și imagine bună comunității. Nu este prima dată când scriem despre faptul că localitatea este bogată în sport, iar, în materie de box cel puțin, vitrina este plină de trofee. Cea mai recentă distincție a fost obținută, astăzi, de boxerul Mario Stemate. El a participat, în perioada 5-12 mai, la Campionatul Național de Box – cadeți – în localitatea Târgu – Jiu, competiție la care au fost 176 de participanți, și s-a întors la Videle cu titlul de vicecampion național. Micuțul campion a fost antrenat de profesorul George Cîrstică, un antrenor care are an de an performanțe notabile.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Doi medici din Teleorman cu trei capete de acuzare: înșelăciune, fals și uz de fals

Următorul articol

Ce a aflat Dacian Cioloș despre el însuși în Teleorman: că nu e român și că vrea să ne ia Ardealul…

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.