Victorie pe teren propriu pentru Universitatea Alexandria!

în Sport

universitateaDuminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, Universitatea Alexandria a primit vizita echipei Real Craiova 2 într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I de fotbal feminin.

După un meci în care adversarele nu le-au pus probleme, alexăndrencele dominând jocul în totalitate, s-au impus cu scorul de 4-0 prin golurile marcate de Florina Chiar, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni și Andra Olaru.

Echipa folosită de Călin Pistolea a fost următoarea: Diana Roșu (Georgiana Seceanu 75), Georgiana Gologan (Ștefania Ivan 75), Patricia Jderu (Maria Sima 68), Oana Dumitrache, Otilia Durlă, Iulia Iorgoni, Cristina Tudorache, Iulia Săvescu, Andra Olaru, Florina Chiar, Silvia Necula (Denisa Geaptar 68).

”A fost un meci pe care l-am dominat, creându-ne ocazii încă de la început. Fetele au arătat o poftă mare de joc, având o atitudine pozitivă la fiecare fază a jocului, luptând pentru fiecare minge. Suntem o echipă tânără, în formare, încercăm să avem evoluții din ce în ce mai bune  iar rezultatele pe care le avem ne dă încredere pe viitor. Am văzut din ce în ce mai multă lume care vine pentru a ne susține, pe lângă părinți și colegi/colege ale fetelor, astăzi ne-au fost alături, profesori de educație fizică, primari și câțiva suporteri care au venit pentru prima dată la un meci de fotbal al fetelor, ceea ce este un lucru îmbucurător pentru noi. Încercăm să promovăm cât mai mult această ramură a sportului în județul nostru, sperăm ca pe viitor să avem cât mai mulți susținători și să îi încântăm prin evoluțiile noastre”, a declarat antrnorul Călin Pistolea.

Săptămâna viitoare, Universitatea Alexandria joacă tot acasă împotriva echipei C.S. Real Craiova, într-un meci contând pentru Cupa României. Jocul se va disputa pe stadionul Municipal din Alexandria, duminică, 23 octombrie, cu începere de la ora 11:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*