liberinteleorman.ro

Victorie lejeră pentru CSS Alexandria

28 mai 2015

Cristi Chiriță

baschetZiua a-II-a a turneului de baschet feminin U13 a coincis cu a-II-a victorie a CSS Alexandria, 75-31(30-4, 18-5, 11-12, 16-10) cu CSS CSM Târgoviște. A fost o partidă fără istoric, avantajul luat în primele două sferturi fiind suficient pentru ca în ultima parte să fie rulat întreg lotul. Remarcatele serii au fost Andreea Horlea(12 p), Andra Pătrașcu(12 p) Luiza Radu(10 p) și Ana Lăcău(10 p). Au mai evoluat Diana Ciocoiu(4 p), Alexandra Raicu, Andreea Mazilu(4 p), Bianca Jianu(6 p), Alexandra Florea(9 p), Daria Botorogeanu(4 p) și Alexandra Biet(4 p).

În celălalt meci al grupei A, CS Universitar Brașov s-a impus în fața CS Crișul Oradea, cu 46-38.
În grupa B, CSS 6 București a câștigat cu 49-37 în fața CSM VSK Miercurea Ciuc, iar Olimpia București a surclasat SCM CSS Craiova, 61-29 fiind rezultatul.
Se cunosc deja cele 4 semifinaliste, CSS Alexandria, CS Universitar Brașov, Olimpia București și CSS 6 București, jocurile din ziua a treia stabilind clasamentul grupelor.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

”Sus-pușii” Teleormanului sunt provinciali

Următorul articol

Ești bogatul satului și prostul orașului

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.