Victorie la debutul în noul sezon, pe teren propriu pentru Universitatea Alexandria!

în Sport

Echipa de senioare a Universității Alexandria s-a impus cu scorul de 2-0, în fața echipei Heniu Prundu Bârgăului, prin golurile marcate de Ana Maria Vasile și Otilia Durlă în repriza secundă. Pentru echipa noastră a fost primul meci din campionat, prima etapă amânându-se. După demolarea stadionului municipal din Alexandria, fetele noastre își dispută jocurile de acasă pe terenul din localitatea Buzescu.
În urma jocului de astăzi, Iulia Iorgoni s-a accidentat, suferind o fractură de claviculă, fiind indisponibilă pentru 6 săptămâni.
Jucătoarele trimise în teren de antrenorul Călin Pistolea au fost următoarele: Andreea Pencea, Andra Olaru, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni ( Roxana Șerban 78), Cristina Trifu, Cristina Tudorache, Mădălina Radu, Iulia Săvescu, Otilia Durlă, Elena Frîncu, Ana Maria Vasile. Rezerva: Alexandra Răducu. De la acest meci a lipsit Genoveva Roșie fiind accidentată.

Etapa viitoare, Universitatea Alexandria întâlnește în deplasare, duminică 8 septembrie, echipa Fortuna Becicherecu Mic.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*