Victor Ponta stă cu ochii pe Dragnea să nu mituiască Biserica

în Din culisele politice/Politica altfel

Monica Vasilescu

De când este deputat de Teleorman și președinte al Camerei Deputaților, deci, al treilea om în statul român, Liviu Dragnea și-a trecut în portofoliu doar legi pentru grupuri de interese. După mai multe încercări de ”mutilare” a Justiției, reușite pe alocuri, Dragnea intenționează să atragă de partea sa, prin foloase de la stat, cultele religiose, după cum spune fostul său camarad de politică – Victor Ponta.

Potrivit fostului premier, la Camera Deputaţilor există o iniţiativă legislativă care prevede împroprietărirea cultelor religioase cu păduri fără a fi existat un titlu de proprietate anterior. „Începând de mâine, toţi deputaţii Pro România avem un obiectiv extrem de important. La Camera Deputaţilor este o iniţiativă parlamentară – PL-x 9/2019 are numărul, care prevede modificarea Legii 1/2000. Este o iniţiativă semnată de mai mulţi deputaţi, în frunte cu deputatul de Teleorman Liviu Nicolae Dragnea, care prevede împroprietărirea cultelor religioase cu păduri, fără a fi existat un titlu de proprietate anterior. Nu vorbesc de ceea ce are deja retrocedat fiecare cult religios, fiecare biserică”, a spus Victor Ponta,

Ponta spune că această iniţiativă ar fi o „încercare” a lui Liviu Dragnea de a mitui cultele religioase, deşi Biserica nu ar fi cerut o astfel de împroprietărire.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*