liberinteleorman.ro

Victor Ponta, la audieri în dosarul TelDrum: ”Liviu Dragnea este prost”

16 februarie 2018

Monica Vasilescu

„E prost, pe bune, Dragnea. Nu i-am făcut nimic. Nu ştiu de ce tot minte și mă și enervează. Cred că din prostie.” Aceasta a fost o parte din declarația făcută de fostul camarad al lui Dragnea, Victor Ponta. Fostul premier a fost audiat astăzi, la DNA, în dosarul TelDrum, șederea sa în preajma procurorilor durând în jur de trei ore. ”Declaraţia a durat jumătate de oră şi vreo două ore redactarea, am stat cu avocaţii pe hol. M-am împrietenit cu avocații domnului Dragnea. M-au întrebat procurorii un singur lucru: dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am spus că nu, am primit hârtia, am dovedit că Dragnea minte, eu sunt mulţumit”, a spus la ieșire Victor Ponta.

Reamintim că, în noiembrie 2017, Liviu Dragnea, a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane apropiate firmei TelDrum. Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Revărsări ale râului Câlniștea, în localitatea Drăgănești Vlașca

Următorul articol

Accident rutier cu o victimă la Călmățuiu de Sus

Cele mai recente articole de Actualitatea politică