liberinteleorman.ro

Victor Drăgușin: ”Nițulescu a fost comic. El a stat la masă cu Năstase, cu Iliescu, prieteni la cataramă cu Cozmâncă… cred că asta se poate numi într-un fel”

2 octombrie 2015

Monica Vasilescu

dragusinÎn Teleorman, peste tot se vorbește despre cele două emisiuni de la Realitatea TV, în care Teodor Nițulescu și Romică Părpăleau au uimit audiența din afara județului cu lucruri pe care cei din județ le-au mai auzit în cursul vremii din gurile celor doi. Și cei din PSD Teleorman au discutat despre pozițiile celor doi. În cadrul unei conferințe de presă, susținută astăzi la sediul partidului, Victor Drăgușin a făcut câteva considerații referitoare la intervențiile nocturne din emisiunea Jocuri de Putere.

”Am constatat că fiecare dintre cei doi actori de acolo se întreceau care să fie denunțătorul cel mai șmecher și cel mai puternic. Nu am înțeles ce a vrut domnul Nițulescu… pe astea ale lui le știm și noi, aici, în Teleorman, de vreo 10 ani. Pot să mă gândesc să încerce o repoziționare în partidul democrat, care, de altfel, l-a repudiat, așa cum a făcut și PSD, și PC…. Pe fond, cred că au vrut să-l denigreze pe Liviu Dragnea, fiind oameni ai județului. Consider că au fost două emisiuni care au adus prejudiciu județului. Dacă acești oameni sunt reprezentativi pentru județ… haideți să fim serioși, că nu se întâmplă chiar toate lucrurile alea la Teleorman!”.

Primarul Alexandriei a făcut unele lămuriri legate de scandalul privind cele 64 de miliarde care au intrat în anii trecuți în conturile Primăriei Turnu Măgurele. Ne amintim că rânduri întregi au scris ziarele din județ pe tema cotelor defalcate din impozitul pe venit de la SC KOYO, bani intrați în conturile Primăriei Turnu Măgurele și nu în cele ale municipiului reședință de județ, așa cum se cuvenea.

”Nu l-am înțeles pe Teodor Nițulescu referitor la banii alocați, din greșeală, către Turnu Măgurele. Eu vă pot demonstra, am arătat la vremea respectivă, că motivele pentru care s-au blocat bugetele au fost altele. Cu toții ne aducem aminte că la vremea respectivă au fost încercări de deblocare a bugetului din partea subprefectului Vichi Diaconu. Pe fond, acest tupeu, nesimțire ori ceva pe la cerebel, de a arunca pe mine că, vezi Doamne, eu nu am vrut să deblochez bugetele… de parcă aveam vreun interes să mă pun rău cu dascălii sau cu salariații. În concluzie, Nițulescu a fost comic. El a stat la masă cu Năstase, cu Iliescu, prieteni la cataramă cu Cozmâncă… Dragnea stă aplecat în fața lui… cred că asta se poate numi într-un fel”, a declarat Victor Drăgușin.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Dragusin a pierdut o buna ocazie sa taca.acum in campanie va fi asociat cu furaciunile jegosului de Dragnea.pacat ca Titirisca e foarte departe sa speculeze acest lucru

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Maria Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu, în recital la ”Pe deal la Teleormănel”

Următorul articol

Varianta primarului Victor Drăgușin în cazul Părpălea

Cele mai recente articole de Actualitatea politică