Victor Drăgușin i-a premiat pe micuții artiști ai Alexandriei

în Actualitate/Cultură

copii2Carmen Dumitrescu

Inițiativa premierii copiilor cu rezultate în domeniul artistic este deja destul de veche în Alexandria. Primarul Victor Drăgușin a considerat, în urmă cu câțiva ani, că e important ca nu doar sportivii orașului să fie recompensați și recunoscuți de comunitate, ci și micuții noștri artiști, care prin efortul lor, duc numele Alexandriei în competiții de nivel județean, național și chiar internațional. Nici acest an n-a fost o excepție în privința aceasta, așa că aproximativ 200 de copii și 50 de cadre didactice au primit premii și aplauze din partea municipalității.

copii3Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de luni, 14 decembrie, și i-a adus laolaltă pe toți copiii talentați ai orașului, care au avut prilejul de a se cunoaște și de a se bucura de aprecierea publică a primarului Victor Drăgușin: “Prin această acțiune încercăm să facem publice în comunitate reușitele copiilor noștri, ca semn de recunoștință pentru efortul lor de a face și altceva în plus față de școală. Am mare speranță. De la an la an sunteți din ce în ce mai mulți copii care vă utilizați aptitudinile date vouă de Dumnezeu, de natură și în felul acesta purtați numele orașului nostru la concursurile la care ați mers. Eu vă sunt recunoscător și în numele  comunității din Alexandria vă mulțumesc, vă doresc să aveți succes. Sumele, chiar dacă nu sunt foarte mari, discutăm de 230 de milioane de lei, reprezintă doar un semn al recunoștinței orașului față de voi. Să vă continuați eforturile, le mulțumesc îndrumătorilor voștri, părinților voștri, să fiți mândri de voi și să nu neglijați școala!”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*