liberinteleorman.ro

Victor Drăgușin & gașca și-au luat apartamente la capitală

Monica Vasilescu

Toată Alexandria știe că, după modelul Traian Băsescu, cel care și-a dat singur casă de la stat pe vremea când era primar, Victor Drăgușin al Alexandriei a luat în concesiune un teren intravilan, pe 49 de ani, pentru care plătește o sumă modică, iar locuința i se ”învârte după soare”.

Totuși, ca orice edil care se respectă, primarul nostru nu putea rata șansa vieții și, cum a auzit că un apropiat construiește în București, i-au sticlit ochii și a pus mâna pe un apartament în ”buricul târgului”. Imobilul este situat pe strada Petre Ispirescu (povestitor, scriitor și tipograf) din capitală și aparține unui dezvoltator pe nume Gabriel Nedelea. Acesta a mai vândut locuințe și altor apropiați interesanți ai primarului Victor Drăgușin, despre care vom reveni cu amănute în viitor. Apartamentul cu două camere apare și în declarația de avere a primarului, unde se specifică faptul că Drăgușin deține locuința împreună cu soția sa, Maria. Nu întrebăm de unde a avut Drăgușin bani, că ne-ar înjura toți admiratorii săi, care cred despre primar că este atât de cinstit încât trăiește cu apă sfințită, în post negru și rugăciune. În plus, ne-a lămurit chiar primarul, în declarația de avuție, în care și-a trecut și un credit la bancă, alături de o donație în valoare de 80.000 lei, de la sora sa, Eleonora, care lucrează la bancă. (declarația de avere aici)

Și dacă tot ne-am amintit de Băsescu, Drăgușin nu l-a urmat doar în administrația personală de la primărie, ci a intrat ”în familie”. Spunem asta pentru că actele apartamentului cel nou sunt perfectate la notariatul fiicei, Ioana Băsescu. Să trăiți! Bine.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trei primari din Teleorman sunt menținuți abuziv în funcție

Următorul articol

Drumul pesediștilor din Teleorman către miting trece pe la micii de la Mihăilești

Cele mai recente articole de Actualitatea politică