26, martie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitatea politică > Victor Drăgușin & gașca și-au luat apartamente la capitală

Victor Drăgușin & gașca și-au luat apartamente la capitală

Monica Vasilescu

Toată Alexandria știe că, după modelul Traian Băsescu, cel care și-a dat singur casă de la stat pe vremea când era primar, Victor Drăgușin al Alexandriei a luat în concesiune un teren intravilan, pe 49 de ani, pentru care plătește o sumă modică, iar locuința i se ”învârte după soare”.

Totuși, ca orice edil care se respectă, primarul nostru nu putea rata șansa vieții și, cum a auzit că un apropiat construiește în București, i-au sticlit ochii și a pus mâna pe un apartament în ”buricul târgului”. Imobilul este situat pe strada Petre Ispirescu (povestitor, scriitor și tipograf) din capitală și aparține unui dezvoltator pe nume Gabriel Nedelea. Acesta a mai vândut locuințe și altor apropiați interesanți ai primarului Victor Drăgușin, despre care vom reveni cu amănute în viitor. Apartamentul cu două camere apare și în declarația de avere a primarului, unde se specifică faptul că Drăgușin deține locuința împreună cu soția sa, Maria. Nu întrebăm de unde a avut Drăgușin bani, că ne-ar înjura toți admiratorii săi, care cred despre primar că este atât de cinstit încât trăiește cu apă sfințită, în post negru și rugăciune. În plus, ne-a lămurit chiar primarul, în declarația de avuție, în care și-a trecut și un credit la bancă, alături de o donație în valoare de 80.000 lei, de la sora sa, Eleonora, care lucrează la bancă. (declarația de avere aici)

Și dacă tot ne-am amintit de Băsescu, Drăgușin nu l-a urmat doar în administrația personală de la primărie, ci a intrat ”în familie”. Spunem asta pentru că actele apartamentului cel nou sunt perfectate la notariatul fiicei, Ioana Băsescu. Să trăiți! Bine.

About Monica Vasilescu

Lasă un răspuns