liberinteleorman.ro

Vernisajul expoziției de pictură ,,Poveste din grădina mea”, la Roșiori

1 aprilie 2024

În data de 2 aprilie 2024, ora 11:00, Casa de Cultură Roșiori de Vede va găzdui un eveniment deosebit – vernisajul expoziției de pictură intitulată „Poveste din grădina mea”, semnată de artista Cornelia Matulescu.

Evenimentul este organizat de către SCECS Roșiori de Vede și Asociația Centro Pro Arte Contemporane Alexandria, aflată sub îndrumarea lui Tudor Șerbănescu, cunoscut pictor și grafician.

Expoziția promite să ofere privitorilor o incursiune în lumea fermecată a naturii, surprinsă și reinterpretată prin ochii sensibili ai artistei Cornelia Matulescu. Fiecare tablou va purta povestea unică a unor momente din grădina artistei, transformată într-o sursă de inspirație și bucurie.

Cornelia Matulescu este recunoscută pentru abordarea sa distinctivă în pictură, folosind tehnici și stiluri variate pentru a transmite emoții și impresii puternice. Expoziția sa promite să ofere o experiență estetică profundă și memorabilă pentru toți cei prezenți.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Stadionul Municipal Alexandria. Cum arată „mobilizarea maximă” de pe șantier

Următorul articol

Centrul Cultural Teleorman – bani mulți, activitate lamentabilă

Cele mai recente articole de Cultură

Proiect cultural: Biblioteca pentru tineri

          Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, demarează proiectul cultural Biblioteca pentru tineri, ce se va