liberinteleorman.ro

Vernisajul expoziției de pictură ,,Poveste din grădina mea”, la Roșiori

1 aprilie 2024
Advertisement

În data de 2 aprilie 2024, ora 11:00, Casa de Cultură Roșiori de Vede va găzdui un eveniment deosebit – vernisajul expoziției de pictură intitulată „Poveste din grădina mea”, semnată de artista Cornelia Matulescu.

Evenimentul este organizat de către SCECS Roșiori de Vede și Asociația Centro Pro Arte Contemporane Alexandria, aflată sub îndrumarea lui Tudor Șerbănescu, cunoscut pictor și grafician.

Expoziția promite să ofere privitorilor o incursiune în lumea fermecată a naturii, surprinsă și reinterpretată prin ochii sensibili ai artistei Cornelia Matulescu. Fiecare tablou va purta povestea unică a unor momente din grădina artistei, transformată într-o sursă de inspirație și bucurie.

Cornelia Matulescu este recunoscută pentru abordarea sa distinctivă în pictură, folosind tehnici și stiluri variate pentru a transmite emoții și impresii puternice. Expoziția sa promite să ofere o experiență estetică profundă și memorabilă pentru toți cei prezenți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Stadionul Municipal Alexandria. Cum arată „mobilizarea maximă” de pe șantier

Următorul articol

Centrul Cultural Teleorman – bani mulți, activitate lamentabilă

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,