Verificări pentru siguranța transportului de persoane în Teleorman. Polițiștii au dat amenzi

în Actualitate

Poliţiştii rutieri, împreună cu reprezentanţi ai ISCTR, au efectuat, joi, la nivel naţional, o acţiune care vizează siguranţa transportului în comun.

„În această dimineață, Poliția Română a desfăşurat la nivel național o acțiune care a vizat îndeosebi siguranța transportului de persoane.
Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au desfăşurat activități specifice pe linia verificării legalității efectuării transportului de persoane pe raza întregului județ. De asemenea, s-a avut în vedere verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020 , în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale. In cadrul acestei acţiuni, au fost verificate aproximativ 60 de autovehicule şi au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 la OUG 195/2002 şi 4 la Legea 55/2020.
Polițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan.
Reamintim faptul că, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise aglomerate”, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*