Vera Mitran este noul președinte al PNL Alexandria

în Actualitatea politică

Organizația PNL Alexandria și-a schimbat de mai multe ori în ultimul an conducerea interimară. Totul, de când liderul organizației, Mihai Murar, a plecat într-o lume mai bună, lăsând în urmă o formațiune politică oarecum confuză, care nu prea știa ce strategie să urmeze pentru a se reface, în primul rând, organizatoric.

La scurt timp după plecarea lui Mihai Murar, conducerea interimară a PNL Alexandria a revenit lui Gabriel Nădrag, personaj care pare rupt din piesele lui Caragiale, foarte puțin implicat în lupta politică și, în general, mult prea discret pentru funcția pe care și-o asumase. Încă din start se putea vedea că Nădrag nu avea să facă prea multe din noua poziție politică, mai ales că îi lipsește atât determinarea, cât și carisma, calități necesare oricui aspiră la o postură de lider politic.

Din motive încă neclare, dar pe marginea cărora se poate specula mult, Gabriel Nădrag a decis zilele trecute să se retragă din funcția de președinte al PNL Alexandria, și, aflându-se în plin proces de organizare a alegerilor locale, Biroul Politic Local al PNL a decis că singurul om care poate ocupa acum această funcție este chiar candidatul PNL la Primăria Alexandria, și anume Vera Mitran.

Aceasta vine, practic, să continue munca lui Mihai Murar, cel care i-a fost soț și partener, așa cum, de altfel, a promis Vera Mitran că va face încă din primele zile ale expunerii ei publice.

Pentru ca procedurile să fie îndeplinite ca la carte, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință pentru validarea Verei Mitran în funcția de președinte interimar al filialei locale a PNL.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*