liberinteleorman.ro

Vera Mitran a obținut cel mai bun scor de opoziție la Primăria Alexandria, iar în Consiliul Local, PNL are 8 consilieri

Anul acesta s-a dus una dintre cele mai dificile lupte pentru Primăria Alexandria, iar eforturile pentru câștigarea acesteia au fost uriașe. Cu toate acestea, PSD a demonstrat din nou că își cunoaște electoratul, așa că a scos din joben pensionarii și asistații social, care l-au dus pe Drăgușin la un scor destul de bun. Totuși, unul mai mic decât în anii precedenți. Contracandidata lui, Vera Mitran, deși intrată de câteva luni în politică, a reușit să obțină aproximativ 30 de procente în această luptă, bifând cel mai mare scor al unui opozant PSD în alegerile locale din Alexandria. Înainte de ea, cel mai mare scor fusese punctat de Florin Titișcă în anul 2016, acesta obținând atunci 26% din voturi.

Totul s-a datorat unei campanii electorale inedite, total diferite de cele de până acum. Asta a determinat și o creștere a numărului de consilieri locali PNL, cel mai mare din istoria recentă a orașului. Vorbim despre 8 reprezentanți ai PNL în Consiliul local. Din păcate, alături de PNL n-au reușit să intre și alte forțe politice în forul decizional local, astfel că PSD continuă să fie majoritar.

Advertisement

1 Comment

  1. Ieri, am avut un comentariu la acest articol. Și pentru că nu v-a plăcut, a fost șters. Nu este prima dată când se întâmplă. Sunteți liberinteleorman să spuneți ce vreți voi, dar Teleormanul, prin cetățeni, nu are voie să fie liber, la capitolul opinii ? Sunteți doar niște partizani jalnici.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

PSD a câștigat și Consiliul Județean Teleorman. Adrian Gâdea are un avans de câteva mii de voturi în fața lui Pîrvulescu

Următorul articol

Marian Godină a vizitat Librăria din Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică