Vera Mitran a obținut cel mai bun scor de opoziție la Primăria Alexandria, iar în Consiliul Local, PNL are 8 consilieri

în Actualitatea politică/Administratie

Anul acesta s-a dus una dintre cele mai dificile lupte pentru Primăria Alexandria, iar eforturile pentru câștigarea acesteia au fost uriașe. Cu toate acestea, PSD a demonstrat din nou că își cunoaște electoratul, așa că a scos din joben pensionarii și asistații social, care l-au dus pe Drăgușin la un scor destul de bun. Totuși, unul mai mic decât în anii precedenți. Contracandidata lui, Vera Mitran, deși intrată de câteva luni în politică, a reușit să obțină aproximativ 30 de procente în această luptă, bifând cel mai mare scor al unui opozant PSD în alegerile locale din Alexandria. Înainte de ea, cel mai mare scor fusese punctat de Florin Titișcă în anul 2016, acesta obținând atunci 26% din voturi.

Totul s-a datorat unei campanii electorale inedite, total diferite de cele de până acum. Asta a determinat și o creștere a numărului de consilieri locali PNL, cel mai mare din istoria recentă a orașului. Vorbim despre 8 reprezentanți ai PNL în Consiliul local. Din păcate, alături de PNL n-au reușit să intre și alte forțe politice în forul decizional local, astfel că PSD continuă să fie majoritar.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Ieri, am avut un comentariu la acest articol. Și pentru că nu v-a plăcut, a fost șters. Nu este prima dată când se întâmplă. Sunteți liberinteleorman să spuneți ce vreți voi, dar Teleormanul, prin cetățeni, nu are voie să fie liber, la capitolul opinii ? Sunteți doar niște partizani jalnici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*