Vali Badea și Sorin Paraschiv, Moși pentru micii fotbaliști de la Young Steaua Alexandria

în Politica altfel/Sport

Monica Vasilescu

vali badea-sorin paraschiv (1) vali badea-sorin paraschiv (2)

În vremea Crăciunului, darurile sunt la ordinea zilei, mai ales în cazul celor mici. Așa s-a întâmplat și la Școala de Fotbal înființată de Valentin Badea și de Sorin Paraschiv, renumiții sportivi care au revenit în orașul lor natal să instruiască viitori fotbaliști.

În jur de 150 copii legitimați la echipa de fotbal Young Steaua Alexandria au avut parte de o surpriză plăcută, miercuri seara, când oficialii clubului au fost Moși pentru ei. Micii fotbaliști s-au adunat la baza sportivă din Complexul Vedea, acolo unde au primit daruri cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, într-o atmosferă de bucurie, la care au luat parte antrenorii, părinții și cunoscuții. Copiii au primit cu entuziasm pachetele de la cei doi fotbaliști, au și îmbrăcat echipamentele sportive primite în dar  și au mărturisit că visează ca în viitor să le calce pe urme idolilor lor. Același lucru au în plan și antrenorii, după cum a declarat Sorin Paraschiv: ”Ne dorim pentru acești copii să ajungă să facă performanță la nivel înalt, așa cum am făcut eu și Valentin. Ne-am bucura să ajungă și mai sus, pentru că am avea și noi un merit. Mulțumim părinților pentru că aduc copiii la antrenamente, pe vânt, pe ploaie, că aceste sacrificii sunt normale, dacă vreți să ajungă fotbaliști de mare performanță. Avem cadouri pentru ei, le-am luat echipamente pentru ca la următoarele competiții să apărem ca un club profesionist, organizat, care vrea să facă performanță”.

De asemenea, Vali Badea a mulțumit părinților pentru că se sacrifică alături de copiii lor și vin tot timpul cu ei la antrenamente. ”Aș vrea să vă cer doar atât: răbdare. La vârsta de 12-13 ani o să vedeți și rezultatele. Majoritatea dintre ei, acum au început fotbalul. Eu nu am avut șansa să încep precum ei, de la cinci, șase sau șapte ani. Am început mai târziu, dar am dat de cineva care m-a ajutat foarte mult în carieră și am ajuns să joc la nivelul la care am jucat. Copiii sunt pe mâini bune aici, trebuie să-i încurajați, nu să-i certați”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*