liberinteleorman.ro

Vali Badea și Sorin Paraschiv organizează Cupa Young

28 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu
vali badea cupaSâmbătă, 29 august, pe stadionul municipal din Alexandria, Vali Badea și Sorin Paraschiv vor organiza un turneu de fotbal pentru tineri fotbalişti la care vor participa echipele Young Steaua Alexandria, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi New Stars.
Pe lângă competițiile în care îi angrenează pe prichindeii care iubesc fotbalul așa cum l-au iubit și ei, cei doi renumiți sportivi își ocupă timpul tot cu sportul preferat, s-au gândit să pună bazele unei școli de fotbal, la Alexandria, orașul în care fotbalul se cumpără, nu se joacă.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Florin Vasilică și Trupa Arhaic cântă peste tot în țară, nu și la Alexandria !

Următorul articol

Alexandria aruncă bani la lăutari – Ionel Tudorache: “Pentru toți băieții care a tras la fiare și știe ce e suferința!”

Cele mai recente articole de Sport