Vali Badea, Alexandru Ștefănescu și Roxana Mikloș, cetățeni de ONOARE ai Alexandriei

în Actualitate/Administratie

De serbarea municipiului, desfășurată anul acesta sub semnul pandemiei, deci, mai restrâns, Primăria Alexandria a propus ca titlul de cetăţean de onoare al urbei să meargă către trei persoane care au contribuit, prin activitatea lor, la construirea unui sentiment de mândrie locală. Cetățenii exemplari ai Alexandriei, care au avut, în cursul vremii, acțiuni meritorii acestei distincții sunt, în 2020, fostul fotbalist Vali Badea, una dintre cele mai bune sportive ale momentului la tir-talere Roxana Mikloș și medicul Alexandru Ștefănescu.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Alexandria,” Victor Drăgușin – primarul municipiului Alexandria a participat la ședința festivă de acordare a titlului de ”cetățean de onoare al municipiului Alexandria”, organizată în Parc Pădurea Vedea, conform normelor în vigoare impuse cu privire la starea epidemiologică existentă la nivel național.

În cadrul ședinței festive am putut să-i felicităm și să-i aplaudăm pentru dobândirea titlurilor de cetățeni de onoare ai orașului nostru, pentru tot ceea ce au realizat, după cum urmează:

MIKLOȘ ROXANA SOFIA – este componentă a loturilor naționale de tir sportiv, deține multiple recorduri naționale și este multiplă campioană națională și multiplă medaliată în competiții internaționale;

ȘTEFĂNESCU ȘTEFAN ALEXANDRU – este un reputat medic care a făcut din pasiunea pentru radio și sport o a doua meserie, cea de comentator sportiv fiind, vreme de decenii, vocea care ne aducea veștile bune direct de pe stadion sau din sala de sport de la competiții naționale și internationale;

BADEA VALENTIN VASILE – un nume care nu ar avea nevoie de nicio prezentare, un sportiv desăvârșit, un fotbalist echilibrat și un performer care a adus imensă bucurie iubitorilor de fotbal dar și tuturor românilor care simțeau că se poate să fim și noi în liga celor mai buni. Nu a părăsit fotbalul nici după ce s-a retras din activitatea competițională și a realizat la Alexandria o școală de fotbal care formează viitorii campioni, ca oameni, ca sportivi, ca învingători. Young Steaua Alexandria este pentru copiii iubitori de fotbal – un stil de viață.
Acesta este astăzi Vali Badea, pentru comunitatea noastră este un simbol și un investitor iar pentru sute de copii este antrenorul, modelul, liderul, spiritul și motivația de a lupta să ajungă cei mai buni”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*