liberinteleorman.ro

Valerică Cârciumaru intră în scenă! Vrea să candideze la Primăria Roșiorii de Vede

16 martie 2016

Monica Vasilescu

carciumaruLa Roșiorii de Vede este o luptă aprigă pentru primărie. Dacă liberalii s-au decis greu să-l trimită în bătălia politică pe Daniel Fierăscu, social-democrații încă analizează posibilități de candidatură, deși Cristian Duică este sigur de locul său. Nu la fel de convinși sunt pesediștii din organizație, care spun că actualul primar nu sare, în sondaje, de 13%, ceea ce înseamnă un procent infim pentru un trimis al PSD-ului în orice ring de acest gen.

De aceea, Organizația PSD de la Roșiori se întrunește în această seară, în ședință, pentru a purta discuții referitoare la sondajul care nu-l pune pe Duică într-o lumină favorabilă. Se pare că la întâlnirea pesediștilor își va face apariția un alt personaj controversat al pesediștilor. Este vorba despre Valerică Cârciumaru, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Roșiorii de Vede. Potrivit surselor noastre, el își va anunța intenția de a candida la primărie, făcând deja demersuri în acest sens prin intermediul comunicărilor cu unii colegi din partid. Nu știm cum vor reacționa oamenii sănătoși la cap din PSD referitor la faptul că Valerică Cârciumaru își dorește un rol în povestea candidaturii la primăria din Roșiori, dar toate datele actuale ne arată că acesta o să intre în scenă pe ușa din spate și, probabil, că o să râmână în culise.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Mai valerica ai refuzat piireli ai cumparat mobilier sumpit de trei ori si alte matrapazlâcuri acum ce mai ai de facut.daca ai decenta in orasul cumparat de zdrentele alea de tigani paduchiosi si jegosi sa.nu candidezi.daca continui esti tigan.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dănuț Culea e un sensibil. Chiar și prefectul poate să jure!

Următorul articol

Plus/Minus – Dănuț Chera și Teodor Nițulescu

Cele mai recente articole de Politica altfel