Valeria Gherghe sau plăcerea de a fi gurmand

în Bârfe

valeria_ghergheGurile rele de prin Inspectoratul Școlar Județean spun despre Valeria Gherghe că este o femeie dintr-o bucată. O bucată bine proporționată, care știe când să țipe la subordonați și când să-i ia cu frumosul ca să nu facă valuri inutile… Însă, partea cu adevărat interesantă este că atunci când nu țipă la subordonați, Gherghe vorbește despre… mâncare. Potrivit surselor noastre, singurul subiect care o împiedică pe generăleasă să se manifeste nervos este hrana de bună calitate. În acest sens, ne bucurăm că îi putem veni în ajutor cu rubrica noastră gastronomică…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Ce bine ca d-na Inspector este preocupata de gastronomie si copii nostrii fac 2-3 ore pe zi din 6 pentru ca profesorii sunt ba pe la consfatuiri, ba chemati pe la Inspectorat. D-na Inspector General nu se pot face consfatuiri si in afara orelor de cursuri!? nu de alta, dar peste ceva timp o sa ne minunam iar de promovabilitatea mica la BAC, de notele mici de la evaluari …..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*