Valentin Boboc vinde terenuri într-o veselie

în Bârfe

Valentin BobocBÂRFE: Oficial, parlamentarul Valentin Boboc are în proprietate trei terenuri în intravilan, două la Alexandria și unul la Zărnești. La fel de public, într-un dezmăț total, pe toți stâlpii Alexandriei s-au agățat niște bannere care anunță vânzări de terenuri ieftine, pe care gurile cunoscătoare i le atribuie tot domniei sale.

Mii de arii de locuri de casă sunt supuse comercializării, în vecinătatea Pădurii Vedea. Noi nu credem că este vorba despre o afacere gen tun, nici că acesta îşi uită veniturile când îşi declară averile, dar, oricâte calcule am efectua, tot nu ne dăm seama de când este deputatul Boboc lat… în pământ.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*