USR Teleorman începe procesul de extindere. Silviu Dehelean și Cristian Siedler s-au întâlnit la Alexandria cu membrii și simpatizanții partidului

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

După o lungă perioadă de latență, USR începe să se reconfigureze și la nivel județean, extinderea formațiunii politice fiind la momentul acesta principala problemă a conducerii județene de partid. Pentru a convinge mai mulți simpatizanți ai formațiunii politice să se implice, dar și pentru a face cunoscute obiectivele și strategia USR pe termen lung, parlamentarii Silviu Dehelean și Cristian Seidler au sosit ieri la Alexandria, pentru a lua pulsul organizației județene. La evenimentul organizat de președintele filialei, Nicușor Lină, au participat surprinzător de mulți teleormăneni, care chiar au ridicat probleme serioase și au încercat să găsească soluții de urmat pentru a schimba cumva lucrurile în comunitatea din care fac parte.

De altfel, Nicușor Lină a vorbit despre dificultățile pe care partidul le întâmpină într-un județ eminamente roșu: „Suntem o mână de oameni și acesta este adevărul. Dar fiecare om pe care noi pe putem baza face cât zece. De ce spun asta? Pentru că implicarea în USR într-un județ precum Teleormanul este un act de curaj, în primul rând. În al doilea rând, campania electorală a USR în Teleorman a fost purtată fără resurse financiare și cu foarte puțini oameni. Dar rezultatele au fost mai bune decât ale unor partide care au investit în alegeri. Asta spune multe despre calitatea oamenilor de aici. Așa că procesul de extindere al partidului în Teleorman nu va fi ușor și noi suntem conștienți de asta. Dar știm și că nu e imposibil și că luptele grele sunt cele mai frumoase.”

Silviu Dehelan și Cristian Seidler au remarcat și ei curajul oamenilor care fac parte, în mod asumat, din USR Teleorman și le-au propus strategii de a se face cunoscuți și de a se remarca la nivelul comunităților din care fac parte, pentru a pregăti viitori candidați la alegerile din 2020. În consecință, membrilor și viitorilor membri ai USR Teleorman și s-a cerut să identifice probleme pe care oamenii din jurul lor le au și să încerce să le rezolve, prin apelul constant la autorități.

La eveniment au participat și colegi de partid ai celor prezenți din județul Giurgiu, care au venit special pentru a povesti experiențele lor din alt județ colorat în roșu și pentru a-și demonstra susținerea față de cauza formațiunii politice.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*