USR nu se pune de acord pe numele subprefectului. Cine este „în cărți”

în Actualitatea politică

USR-ului din Teleorman îi revine funcția de subprefect, ca urare a negocierilor din coaliție la formarea guvernării. După ce PNL a ales ca prefect (un pic paradoxal) o doamnă apolitică în condițiile politizării funcției, USR amână pentru următoarele zile numirea unui subprefect care să facă echipă cu prefectul Emilia Paraschivescu și cu celălalt subprefect susținut de liberali – Nicoleta Voicu.

Motivul amânării USR ar fi acela al analizării CV-urilor candidaților, după cum spun sursele noastre, schiță biografică care ar trebui să fie cu cât mai puține reproșuri.

În negocieri pentru funcția de subprefect din partea USR Teleorman este Sergiu Iordan de la Turnu Măgurele, inginer electronist de profesie și cel care conduce filiala județeană a formațiunii lui Dan Barna.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*