liberinteleorman.ro

Urmașul baronului…

9 octombrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

dragneaPupat în dos electoral de către marea masă a oamenilor de partid din motive de teamă, domnul Liviu Nicolae Dragnea încearcă să își definitiveze drumul politic în viață și să obțină un mandat de șef de partid la nivel național. Asta după ce s-a făcut reformă morală în marele PSD și, în locul urmăritului penal-Ponta, partidul a rămas să fie condus de condamnatul (în primă instanță)-Dragnea, care s-a pricopsit cu o condamnare fără executare într-un dosar destul de baban. Consistent ca efecte, dar o găinărie pe fond, spun unii, căci ditamai președintele de partid, cel mai bun organizator de alegeri, a fost prins cu ”mâța-n sac”, furând la vot.

Până arată instanța ce și cum s-a fraudat la Referendum, la Teleorman, activul de partid roșu se întreabă cine va fi înscăunat președinte la județeana PSD, deși miza este estompată de competiția difuză. Timotei Stuparu este un nume. Pesedist patriot cu state vechi, acestuia îi surâde ideea șefiei, dar nu și-o exprimă fățiș, de teama lupilor tineri care atacă orice seamănă a pradă, fără a mai sta la pândă. Cu vederi bune de stânga și cel mai aproape de o posibilă șefie la PSD-ul teleormănean este Adrian Gâdea, de la CJ, soldat atât de disciplinat încât dacă Dragnea insinuează că nu trebuie să-i fie foame, el poate intra la regim pe termen nedefinit. Victor Drăgușin nu e de lepădat în această ecuație, având atât aspect comercial, cât și cuvintele potrivite, deși unii mai spun, în culise, că discursul său se îndreaptă către patetic în prezența lui Dragnea. Nu știm de ce, dar în schemă s-a auzit și numele lui Valentin Boboc, deputat de soi, al cărui Mercedes de epocă este singura manifestare plenară a statutului său de pesedist sadea.

Sigur, șefia este o stare pe care o doresc mulți acum, după mulți ani de dominație mustăcioasă, dar la care nu prea ajunge nimeni, pentru că una este să fii Dragnea și să ai partidul la picioare și alta e să te ridici pe vârfuri și să pupi tronul de baron al Teleormanului cu o înverșunare pe care numai la șobolanii flămânzi o putem vedea. Din surse bine plasate în interiorul mafiei de partid am dedus că titularul de drept este deja în mintea ageră și exactă a baronașului PSD. Se știe ! Adrian, Victor, Valentin… Tot un drac! Tot Dragnea.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sunt ales… dar mă (t)ratez! Priviți, marețe umbre, Mihai – Ștefan (Corvine), româna națiune… ai voștri consilieri

Următorul articol

Ică Calotă: ”Nu mă întorc la PNL, o să vină PNL după mine”

Cele mai recente articole de O poziție în Teleorman