Unul dintre subprefecții Teleormanului a fost învestit în funcție

în Actualitatea politică

Prin mai multe județe din țară se instalează o nouă serie de reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, după ce Ludovic Orban a hotărât să concedieze toți pesediștii care au făcut imagine proastă României.

La Teleorman, s-a pus deja în funcție prefectul, în persoana lui Liviu Dumitrașcu, iar astăzi echipa de la Prefectură s-a completat cu subprefectul. Eugen Nicolae este numele celui care îl va seconda pe prefect, alături de un alt subprefect, care se pare că va fi o femeie.

El a fost numit subprefect pe data de 18 decembrie, dar a fost învestit astăzi, într-o ceremonie la care au participat colegi din Prefectură, primari și directori de deconcentrate. Alături de Eugen Nicolae, la prezidiu, au stat: Liviu Dumitrașcu, prefect de Teleorman, Cristi Barbu, noul secretar general adjunct al Guvernului și Eugen Pîrvulescu, senator și președinte al PNL Teleorman.

Eugen Nicolae provine profesioanl din sistemul de stat, a lucrat timp de 21 de ani în domeniul Finanțelor, a fost și director al Administrației Finanțelor Publice pe vremea PDL, iar acum vrea să pună în aplicare politicile guvernamentale. Pe plan politic, Nicolae este penelist, dar a demisionat din partid așa cum prevăd regulile (nu întotdeauna logice) din România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*