liberinteleorman.ro

Unul dintre subprefecții Teleormanului a fost învestit în funcție

20 decembrie 2019

Prin mai multe județe din țară se instalează o nouă serie de reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, după ce Ludovic Orban a hotărât să concedieze toți pesediștii care au făcut imagine proastă României.

La Teleorman, s-a pus deja în funcție prefectul, în persoana lui Liviu Dumitrașcu, iar astăzi echipa de la Prefectură s-a completat cu subprefectul. Eugen Nicolae este numele celui care îl va seconda pe prefect, alături de un alt subprefect, care se pare că va fi o femeie.

El a fost numit subprefect pe data de 18 decembrie, dar a fost învestit astăzi, într-o ceremonie la care au participat colegi din Prefectură, primari și directori de deconcentrate. Alături de Eugen Nicolae, la prezidiu, au stat: Liviu Dumitrașcu, prefect de Teleorman, Cristi Barbu, noul secretar general adjunct al Guvernului și Eugen Pîrvulescu, senator și președinte al PNL Teleorman.

Eugen Nicolae provine profesioanl din sistemul de stat, a lucrat timp de 21 de ani în domeniul Finanțelor, a fost și director al Administrației Finanțelor Publice pe vremea PDL, iar acum vrea să pună în aplicare politicile guvernamentale. Pe plan politic, Nicolae este penelist, dar a demisionat din partid așa cum prevăd regulile (nu întotdeauna logice) din România.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Orban a numit încă un secretar de stat din Teleorman

Următorul articol

Floriana Mitroi a lăsat vraiște treaba la Finanțe și are timp să dea în judecată ziarul Liber în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică