liberinteleorman.ro

Universitatea obține un punct pe terenul vicecampioanei României la fotbal feminin

11 octombrie 2018

Într-un meci restant din etapa a doua, Universitatea Alexandria a întâlnit, miercuri, 10 octombrie, în deplasare formația Vassas Odorheiul Secuiesc, vicecampiona României la fotbal feminin, obținând un rezultat de egalitate, scor 1-1, golul echipei alexăndrene fiind marcat de Ana Maria Vasile în minutul 84 din penalty.

Pentru formația antrenată de Călin Pistolea au jucat: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Cristina Tudorache, Iulia Iorgoni, Genoveva Roșie, Andreea Diță, Claudia Pană, Otilia Durlă, Andra Olaru, Iulia Săvescu( Oana Dumitrache 85), Ana Maria Vasile. Rezerve: Patricia Jderu și Cătălina Panait.

După acest rezultat echipa din Alexandria își păstrează locul doi în clasamentul Ligii I de fotbal feminin, având 7 puncte în urma a trei meciuri disputate, marcând 12 goluri și doar 1 primit.

Următorul meci va avea loc duminică, 14 octombrie, pe stadionul Municipal din Alexandria, de la ora 11.00, când Universitatea Alexandria întâlnește formația AFC Universitatea Galați.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

DOCUMENT INCENDIAR! Liviu Dragnea a devenit președinte al Consiliului Județean Teleorman în mod ilegal, după o înțelegere cu Teodor Nițulescu

Următorul articol

EXCLUSIV! Deși e în insolvență, S.C. Teldrum SA mai bifează 9 milioane de lei în Teleorman…

Cele mai recente articole de Sport