liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria câștigă pe teren propriu împotriva Universității Galați

18 aprilie 2016

universitaea alexandriaDuminică, pe terenul din Buzescu, în cadrul etapei a XIV-a, Universitatea Alexandria a câștigat împotriva Universității din Galați cu scorul de 4-2, prin golurile înscrise de Florina Chiar (3) și Otilia Durlă.

Alexăndrencele au început meciul destul de bine, reușind să marcheze în primele 15 minute, după câteva ocazii pe care le-au ratat. Până la pauză fetele antrenate de Călin Pistolea au mai marcat de două ori, intrând la cabine cu un avantaj de 3 goluri. După pauză, pe fondul relaxării jucătoarelor Universității din Alexandria, gălățencele au reușit să marcheze de două ori, în timp ce echipa gazdă a mai marcat o dată.

Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea: Diana Roșu (Georgiana Seceanu 60), Georgiana Gologan, Patricia Jderu, Oana Dumitrache, Cristina Șerban (Maria Sima 60), Andreea Diță, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Andra Olaru, Iulia Săvescu, Florina Chiar. Rezerve: Ștefania Ivan, Roxana Bunea.

”A fost un meci pe care l-am dominat încă de la început, dar din cauza lipsei de experiență am suferit la finalizare, scorul putând fi mai mare. Important este că reușim să ne creăm asemenea ocazii însă cu timpul, atât prin munca din antrenamente cât și prin jocurile următoare, vrem să îmbunătățim acest capitol și sperăm să marcăm de mai multe ori. Golurile adversarelor au venit pe un fond de relaxare al jucătoarelor în repriza a doua. Etapa viitoare ne vom deplasa la Reghin, unde vreau ca fetele să-și continue seria jocurilor bune făcute până acum”, a declarat Călin Pistolea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Legende urbane: o bijuterie arhitecturală din Alexandria spune povestea unei comori uitate

Următorul articol

Act cultural la Alexandria. Daniela Achim Harabagiu lansează volumul ”Din lumea trecerii”

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.