Universitatea Alexandria câștigă pe teren propriu împotriva Universității Galați

în Sport

universitaea alexandriaDuminică, pe terenul din Buzescu, în cadrul etapei a XIV-a, Universitatea Alexandria a câștigat împotriva Universității din Galați cu scorul de 4-2, prin golurile înscrise de Florina Chiar (3) și Otilia Durlă.

Alexăndrencele au început meciul destul de bine, reușind să marcheze în primele 15 minute, după câteva ocazii pe care le-au ratat. Până la pauză fetele antrenate de Călin Pistolea au mai marcat de două ori, intrând la cabine cu un avantaj de 3 goluri. După pauză, pe fondul relaxării jucătoarelor Universității din Alexandria, gălățencele au reușit să marcheze de două ori, în timp ce echipa gazdă a mai marcat o dată.

Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea: Diana Roșu (Georgiana Seceanu 60), Georgiana Gologan, Patricia Jderu, Oana Dumitrache, Cristina Șerban (Maria Sima 60), Andreea Diță, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Andra Olaru, Iulia Săvescu, Florina Chiar. Rezerve: Ștefania Ivan, Roxana Bunea.

”A fost un meci pe care l-am dominat încă de la început, dar din cauza lipsei de experiență am suferit la finalizare, scorul putând fi mai mare. Important este că reușim să ne creăm asemenea ocazii însă cu timpul, atât prin munca din antrenamente cât și prin jocurile următoare, vrem să îmbunătățim acest capitol și sperăm să marcăm de mai multe ori. Golurile adversarelor au venit pe un fond de relaxare al jucătoarelor în repriza a doua. Etapa viitoare ne vom deplasa la Reghin, unde vreau ca fetele să-și continue seria jocurilor bune făcute până acum”, a declarat Călin Pistolea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*