liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria, victorie pe teren propriu

26 aprilie 2021

În etapa cu numărul patru a Play-out-ului Ligii I de fotbal feminin, echipa din județul nostru a primit vizita, pe terenul din localitatea Buzescu, a echipei Carmen București, pe care a învins-o cu scorul de 5-1 (2-1 pauză) prin golurile marcate de Andreea Diță, Cristina Tudorache, Elena Frîncu și Iulia Săvescu 2.

Fetele antrenate de Călin Pistolea au început meciul hotărâte să obțină cele trei puncte puse în joc, irosind câteva ocazii în primele minute. Contrar jocului sportivele noastre s-au văzut conduse după singura acțiune a oaspetelor însă nu au renunțat la luptă și au reușit să revină până la pauză, înscriind de două ori. După pauză gazdele au continuat să domine jocul și au mai înscris de trei ori.

După acest rezultat Universitatea Alexandria se află pe locul doi în Play-Out cu un număr de 17 puncte.

Jucătoarele care au evoluat în acest meci au fost: Andreea Pencea, Alexandra Nica, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Cristina Tudorache, Andreea Diță, Otilia Durlă, Andra Olaru, Iulia Săvescu și Elena Frîncu. Au mai intrat Claudia Pană, Mădălina Radu și Roxana Șerban.

Miercuri Universitatea Alexandria joacă la Reșița într-un meci contând pentru Cupa României.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Se redeschid restaurantele în Alexandria

Următorul articol

Pădurea de bujori de la Troianu a fost vandalizată – Poliția s-a autosesizat

Cele mai recente articole de Actualitate