Universitatea Alexandria termină sezonul de toamnă neînvinsă

în Sport

universitateaOdată cu meciul disputat în deplasare, la Constanța, echipa teleormăneană Universitatea Alexandria a încheiat un sezon de toamnă foarte bun, fetele antrenate de Călin Pistolea fiind neînvinse atât în Liga I de fotbal feminin cât și în Cupa României.

Ultimul meci a fost și cel mai dificil, fetele Universității întâlnind în deplasare echipa de pe locul secund, Selena Constanța, într-un joc care avea să decidă campioana de iarnă a Ligii I de fotbal feminin. Jocul dintre cele două echipe aflate în fruntea clasamentului s-a terminat la egalitate 3-3 însă rezultatul final a fost dat de Comisia de Disciplină a F.R.F. pentru că echipa constănțeană a folosit o jucătoare fără drept de joc. Astfel, Universitatea Alexandria a câștigat jocul cu scorul de 3-0.

Pentru jocul de la Constanța, Călin Pistolea a folosit următoarele jucătoare: Diana Roșu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Denisa Geaptar, Cristina Tudorache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Iulia Săvescu, Andra Olaru, Maria Sima. Rezerve: Georgiana Seceanu, Ștefania Ivan. Din lotul Universității mai fac parte Ana Boldeiu, Silvia Necula și Andrada Achim, acestea neputând face deplasarea fiind accidentate, iar Florina Chiar a participat la Campionatul Mondial de Padbol, devenind campioană mondială cu reprezentativa României.

După decizia Comisiei de Disciplină, echipa alexăndreană conduce clasamentul Ligii I de fotbal feminin cu 21 de puncte fiind urmată de Armonia Dolhești cu 15 puncte și Selena Constanța cu 12 puncte.

Rezultatele obținute de Universitatea Alexandria în sezonul de toamnă:

Universitatea Alexandria – Universitatea Galați  4-1, Liga I

Măgura Bacău  –  Universitatea Alexandria  0-7, Liga I

Universitatea Alexandria – Viitorul Reghin   2-0, Liga I

Universitatea Alexandria   –  Real Craiova 2  4-0, Liga I

Universitatea Alexandria  –  Real Craiova 2  3-1, Cupa României

Selena Constanța  –  Universitatea Alexandria 0-3(după decizia Comisia de  Disciplină, a F.R.F.) Liga I

Universitatea Alexandria – Armonia Dolhești  3-1, Liga I

CSM Pașcani – Universitatea Alexandria 0-2, Liga I

Universitatea Alexandria – Selena Constanța 4-1, Cupa României.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*