Universitatea Alexandria și-a reluat pregătirile

în Sport

universitatea alexandriaLuni, 23.01.2017, fetele de la Universitatea Alexandria s-au întâlnit la Liceul Tehnologic nr.1 Alexandria pentru a începe pregătirea în vederea îndeplinirii obiectivelor din acest an.

La reunire au fost prezente 13 fete dintr-un lot de 18, restul fiind învoite de antrenorul Călin Pistolea pentru a se pregăti pentru susținerea examenelor din cadrul facultăților la care sunt înscrise.

Sâmbătă, conducerea Universității intenționează să stabilească un prim joc de verificare împotriva unei echipe de băieți (juniori) din Alexandria.

Tot în aceeași zi, s-au reunit și micile fotbaliste ale aceluiași club, grupa 2002-2006, care au susținut un meci amical împotriva grupei 2008 de la CSS Alexandria.

Să reamintim că fetele Universității ocupă primul loc în Liga I de fotbal feminin cu 21 de puncte după 7 etape și sunt calificate în faza a III-a a Cupei României la fotbal feminin.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*