Universitatea Alexandria – Real Craiova 2-2 (0-1)

în Sport

Universitatea Alexandria (2)

Duminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, fetele de la Universitatea Alexandria au debutat în noul sezon de Superligă al fotbalului feminin împotriva echipei care, anul trecut, s-a clasat pe locul 3 în aceeaşi competiţie – Real Craiova, reuşind să presteze un joc destul de bun pe durata celor 90 de minute.

Chiar dacă rezultatul la pauză era în favoarea oaspetelor (1-0, din penalty), alexăndrencele au avut câteva ocazii bune de a egala încă din prima repriză, prin Nicoleta Deca, Ana Maria Vasile şi Iulia Săvescu.

În partea a doua a jocului, fetele de la Universitatea au reuşit să capete mai multă încredere în ele şi au reuşit să preia conducerea pe tabela de marcaj, prin golurile marcate de Nicoleta Deca şi Ana Maria Vasile, după două acţiuni identice. Pe lângă golurile marcate, echipa alexăndreană a mai avut câteva ocazii şi în această repriză, prin Ana Maria Boldeiu şi cele două marcatoare ale golurilor. Pe finalul partied, fetele au fost egalate dintr-un şut din lovitură liberă, în minutul 88.

Pentru Universitatea Alexandria au jucat: Ruxandra Neagu- Alexandra Nica, Oana Dumitrache, Patrici Jderu, Liliana Mazilescu- Andreea Dita (Diana Butoi 75), Andreea Nica, Nicoleta Deca – Iulia Săvescu, Ana Maria Vasile, Ana Maria Boldeiu. Rezerve: Georgiana Prunaru, Diana Roşu, Andra Delcea, Georgiana Gologan, Alexandra Stan.

“Este un început bun, chiar dacă rezultatul nu este în favoarea nostră. Sperăm ca pe viitor să ne îmbunătăţim din ce în ce mai mult jocul şi încet, încet vor apărea şi rezultatele. Am dominat jocul în cea mai mare parte, însă lipsa de experienţă a fetelor şi emoţiile au făcut ca rezultatul să nu fie unul favorabil nouă. Am primit un gol în urma lipsei de concentrare, dintr-o fază fixă şi asta ne-a costat, însă mergem mai departe, am mare încredere în grupul numit Universitatea Alexandria. Felicit fetele pentru atitudinea pe care au avut-o la acest meci. Mulţumim spectatorilor care ne-au fost alături, sperăm ca pe viitor să vină în număr cât mai mare să ne susţină!”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*