Universitatea Alexandria rămâne pe primul loc în clasamentul Play-out-ului Ligii I de fotbal feminin

în Sport

Jocul de astăzi al fetelor de la echipa de fotbal feminin Universitatea Alexandria contra celor de la Fair Play s-a terminat la egalitate, 3-3, golurile fiind marcate de Elena Frîncu, Alexandra Nica și Andra Olaru.

În urma acestui rezultat de egalitate, Universitatea rămâne pe primul loc, cu un număr de 27 de puncte. Etapa viitoare echipa va întâlni formația Carmen București în deplasare, miercuri de la ora 11.00.

Jucătoarele care au evoluat au fost: Andreea Pencea, Roxana Șerban, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu (Mădălina Radu 46), Claudia Pană, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Andra Olaru, Elena Frîncu (Mădălina Zanfir 46) și Alexandra Nica.

„Continuăm lupta până în ultima etapă pentru locul 1 al Play-out-ului”, a spus antrenorul Călin Pistolea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*