Universitatea Alexandria rămâne lider!

în Sport

universitatea-alexandriaÎnaintea ultimului meci din campionat (restanță din etapa a V-a), cel împotriva echipei Selena Constanța, formație aflată pe locul secund la egalitate de puncte cu echipa alexăndreană, fetele antrenate de Călin Pistolea conduc clasamentul Ligii I de fotbal feminin după victoria obținută în fața jucătoarelor din Pașcani cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Iulia Iorgoni și Maria Sima.

Pe o vreme nu tocmai prielnică pentru fotbal, fetele au suportat ploaia și vântul puternic din zona Moldovei, fiindu-le foarte greu să se concentreze asupra jocului. Jucătoarele Universității au dominat jocul în totalitate, creându-și numeroase ocazii de a marca în ambele reprize dar rezultatul de pe tabelă a rămas același.

Antrenorul Universității a folosit următoarele jucătoare în meciul de la Pașcani: Diana Roșu (Georgiana Seceanu 46), Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Ștefania Ivan (Andrada Achim 68), Iulia Iorgoni, Iulia Săvescu, Otilia Durlă, Denisa Geaptar, Maria Sima, Silvia Necula.

Următorul meci al Universității va avea loc duminică, 20 noiembrie, ora 11.00, pe stadionul Municipal din Alexandria, într-un joc contând pentru faza a doua a Cupei României la fotbal feminin, împotriva echipei Selena Constanța.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*