Universitatea Alexandria participă la un turneu internațional de minifotbal

în Actualitate/Sport

universitateaÎn perioada 28-29 ianuarie, în sala din localitatea ilfoveană Chiajna, se va disputa un turneu internațional de fotbal în sală (se va juca în sistem 5+1), la care participă 8 echipe din România, Elveția, Austria și Danemarca. Printre echipele participante se numără și echipa reprezentativă a județului nostru, C.S. Universitatea Alexandria, ocupanta primului loc în Liga I de fotbal feminin.  

Cele 8 echipe sunt împărțite în două grupe după cum urmează: Grupa A: Navobi Iași (locul III în Super Ligă), C.S. Universitatea Alexandria, Vejle Boldklub (vicecampioana Danemarcei), St. Poelten (Campioana Austriei);

Grupa B: Olimpia Cluj (campioana României), ASA Târgu Mureș (vicecampioana României), Fortuna Hjorring (campioana Danemarcei), FC Basel (campioana Elveției).

Programul turneului va fi următorul:

  • în data de 28 ianuarie se vor disputa meciurile din ambele grupe începând cu ora 13.00, atunci când Universitatea Alexandria va întâlni în meciul de deschidere pe Navobi Iași.
  • În data de 29 ianuarie se vor disputa jocurile de clasament, finala mică și finala mare.

Înainte de acest turneu, echipa alexăndreană se va reuni pe data de 23 ianuarie la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria în vederea începerii pregătirii pentru returul campionatului. În perioada 2 – 10 februarie, sportivele antrenate de Călin Pistolea intră într-un program de pregătire cu câte două antrenamente pe zi, urmând ca după această perioadă să-și continue antrenamentele și să desfășoare și o serie de meciuri amicale până la începerea sezonului de primăvară, în data de 5 martie.

Până acum, Universitatea a transferat-o pe Cristina Sandu, o jucătoare cu experiență care în trecut a mai evoluat pentru această echipă, dar și pentru echipe precum Olimpia Cluj și ASA Târgu Mureș.

Începând cu 1 februarie, CS Universitatea Alexandria organizează selecții de junioare cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Fetele cărora le place să joace fotbal au posibilitatea de a practica acest sport alături de alte fete care au descoperit această ramură a sportului de ceva vreme. Pentru informații puteți accesa pagina de facebook: CS Universitatea Alexandria sau relații la numărul de telefon: 0741063489 antrenor – Călin Pistolea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Buna ziua! Ca o curiozitate, ma intreb oare de ce nu verificati informatiile inainte de a da „drumul” unei stiri! Fortuna Hjorring se lupta de cativa ani pentru titlu doar cu Brondby, iar Vejle e o echipa abia scapata de retrogradare. Zurich in Elvetia are cateva titluri consecutive, iar voi o puneti campioana pe cea de pe locul 4! Stiu ca ati luat info despre turneu de la altii, dar trebuie si verificate sau poate e mai senzationala stirea!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*