liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria joacă în optimile Cupei României pe teren propriu

7 aprilie 2018

După o pauză de o lună, sportivele alexăndrene, evoluează pentru prima dată în anul 2018 pe teren propriu, împotriva echipei CSS Târgoviște.

Meciul dintre cele două echipe aflate în Liga I de fotbal feminin va avea loc miercuri, 11 aprilie, cu începere de la ora 13.00, pe stadionul Municipal din Alexandria. Până acum Universitatea a evoluat doar într-un meci, în deplasare, la Odorheiul Secuiesc, fiind învinsă cu scorul de 4-0.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trei elevi ai Școlii nr. 2 Videle, premii la olimpiada de Cultură Civică și Matematică

Următorul articol

A fost activat Planul Roșu de intervenție! Accident rutier cu multiple victime la Bujoreni

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.