liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria, învinsă în ultima etapă a turului!

20 noiembrie 2017
Duminică, 19 noiembrie, a avut loc ultima etapă a turului Ligii I de fotbal feminin, echipa reprezentativă a orașului nostru, Universitatea, întâlnind în deplasare echipa de pe locul 2, CFR Timișoara. După un joc în care alexăndrencele au evoluat în inferioritate numerică, încă din minutul 35, sportivele antrenate de Călin Pistolea au fost învinse cu scorul de 2-1 de formația bănățeană, golul Universității fiind marcat de Otilia Durla. După acest rezultat, echipa din Alexandria ocupa, la sfârșitul turului, locul 6 în clasamentul Ligii I, cu 11 puncte. Ținând cont că lotul Universității este format în mare parte din jucătoare care nu au împlinit 18 ani, această poziție le asigură atât conducerii cât și sportivelor liniștea necesară pregătirii returului. Antrenorul Călin Pistolea a folosit următoarea formulă: Mirela Abalasei, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Otilia Durla, Andreea Dita, Cristina Tudorache, Claudia Pana, Iulia Savescu, Andra Olaru, Denisa Geaptar. Rezerve: Georgiana Seceanu, Patricia Jderu, Rodica Petrisor.
Duminică, 26 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, Universitatea va desfășura ultimul meci oficial din acest an împotriva echipei Real Craiova, în Cupa României. Astfel, jucătoarele Universității vor să încheie anul calendaristic cu o victorie și să se bucure de cât mai mulți susținători.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Triumf maxim la fotbal-tenis! Florina Chiar vine acasă cu cinci medalii de aur

Următorul articol

PNL Teleorman a scos în stradă 400 de oameni. Revendicarea lor: „Vrem viitor!”

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.