Universitatea Alexandria începe returul

în Sport

universitateaDupă o pauză competiţională de trei luni, echipa de fotbal feminin, Universitatea Alexandria, începe returul Ligii I de fotbal feminin, pe teren propriu, la Buzescu, duminică 13.03.2016, orele 11:00, împotriva echipei Viitorul Buzău.

Echipa de fotbal feminin din judeţul nostru a început pregătirea pentru returul Ligii I la jumătatea lunii ianuarie, desfăşurându-şi activitatea pe terenul Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria, disputând mai multe meciuri amicale în această perioadă împotriva unor echipe de băieţi.

”Ne aşteaptă un retur de campionat destul de dificil, dar sperăm că odată cu aceste meciuri, fetele noastre să capete experienţă şi să crescă în valoare de la meci la meci. Avem un lot destul de tânăr, în această iarnă am promovat la prima echipă trei fete născute în anul 2002, care sperăm să crească alături de colegele lor mai mari, astfel în acest moment avem un lot de 20 de jucătoare cu care atacăm acest retur. Sunt mulţumit de evoluţia fetelor din meciurile amicale şi vreau să continuăm şi în retur acest parcurs bun”, a spus antrenorul Universității Alexandria – Călin Pistolea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*