liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria începe returul

2 martie 2016

universitateaDupă o pauză competiţională de trei luni, echipa de fotbal feminin, Universitatea Alexandria, începe returul Ligii I de fotbal feminin, pe teren propriu, la Buzescu, duminică 13.03.2016, orele 11:00, împotriva echipei Viitorul Buzău.

Echipa de fotbal feminin din judeţul nostru a început pregătirea pentru returul Ligii I la jumătatea lunii ianuarie, desfăşurându-şi activitatea pe terenul Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria, disputând mai multe meciuri amicale în această perioadă împotriva unor echipe de băieţi.

”Ne aşteaptă un retur de campionat destul de dificil, dar sperăm că odată cu aceste meciuri, fetele noastre să capete experienţă şi să crescă în valoare de la meci la meci. Avem un lot destul de tânăr, în această iarnă am promovat la prima echipă trei fete născute în anul 2002, care sperăm să crească alături de colegele lor mai mari, astfel în acest moment avem un lot de 20 de jucătoare cu care atacăm acest retur. Sunt mulţumit de evoluţia fetelor din meciurile amicale şi vreau să continuăm şi în retur acest parcurs bun”, a spus antrenorul Universității Alexandria – Călin Pistolea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Florența Coman și-a transformat pasiunea pentru coafură în legendă – “Am lucrat cu pre-infarct. Dar dacă sunt acolo și-mi pierd cunoștința, nu mi-e teamă, pentru că simt că o pot lua de la capăt. Când iubești ceea ce faci, renaști în fiecare clipă…”

Următorul articol

Fără CT, dar cu investiții de 20 milioane euro. Cât de bolnav este Spitalul Județean Teleorman?!

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.