UNIVERSITATEA ALEXANDRIA – CFR TIMISOARA 3-0(2-0)

în Sport

Monica Vasilescu

universitatea alexDuminică, 9.11.2014, pe stadionul PECO din Alexandria, s-a disputat ultima etapă a turului Superligii de fotbal feminin, Universitatea întâlnind CFR Timișoara.
După un început de meci ezitant, Ana Maria Vasile a deschis scorul după o pasă venită de la Nicoleta Deca, în minutul 26. Tot cele două jucatoare au contribuit și la marcarea celui de-al doilea gol, în minutul 38, Deca executând o lovitură liberă, iar atacantul Any deviind în poarta adversă mingea plecată din piciorul lui Deca. Golul al treilea a fost marcat tot de același atacant, Ana Vasile, după o pasă venită de la Ana Boldeiu, în minutul 76.
Primul 11 al Universității: Roxana Neagu, Diana Butoi, Andreea Nic, Patricia Jderu, Maria Mazilescu, Andreea Dita, Nicoleta Deca, Iulia Savescu, Alexandra Nica, Ana Maria Boldeiu, Ana Maria Vasile. Rezerve: Diana Roșu, Alexandra Stan, Georgiana Gologan.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*