liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria, calificată în optimile Cupei României!

27 noiembrie 2017

Duminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, echipa locală – Universitatea a învins pe Real Craiova în ultimul meci oficial din acest sezon, cu scorul de 5-0. Astfel, echipa de fotbal feminin încheie anul cu o victorie categorică, aceasta aducând calificarea în turul următor al Cupei României. Pentru echipa antrenată de Călin Pistolea au marcat Iulia Săvescu, Andra Olaru, Denisa Geaptar, Otilia Durla și Cristina Tudorache. Jucătoarele care au evoluat în meciul de cupă au fost: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache (Bianca Bugean 65), Iulia Iorgoni, Patricia Jderu, Cristina Tudorache, Claudia Pana, Andra Olaru (Stefania Ivan 75), Otilia Durla, Iulia Savescu, Denisa Geaptar. Dupa acest meci, sportivele Universității vor continua programul de pregătire până pe 15 decembrie când vor intra în vacanță.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Fostul angajat al Teldrum își amintește: „Liviu Dragnea invita oameni din conducerea TelDrum în Brazilia încă din 2002! Erau fete, era totul ieftin și el avea posibilitatea de a construi o punte între el și anumite persoane care l-ar fi putut ajuta…”

Următorul articol

Caravana Jandarmeriei Române ajunge în judeţul Teleorman

Cele mai recente articole de Sport