Universitatea Alexandria – AȘA Târgu Mureș 0-12

în Sport

Universitatea Alexandria (2)Duminică, 23.11.2014, pe stadionul Municipal din Alexandria, Universitatea a întâlnit, în meciul contând pentru etapa a 9-a, echipa clasată pe locul 2 în Superliga Națională, AȘA Târgu Mureș.

Dacă până acum, în majoritatea meciurilor, alexădrencele dețineau frâiele partidei, de data aceasta, jocul a fost dominat de la început și până la sfârșit de echipa oaspete, iar la final a reușit să se impună cu 12 – 0. Ținând cont de suspendările și accidentările avute în lot, Universitatea a avut la dispoziție doar 13 jucătoare pentru acest joc.

Primul 11: Ruxandra Neagu, Georgiana Gologan, Patricia Jderu, Maria Mazilescu, Delceoiu Beatrice, Alexandra Nica, Nicoleta Deca, Iulia Săvescu, Alexandra Stan, Ana Maria Boldeiu, Ana Maria Vasile.

”Sper să trecem repede peste eșecul acesta! Suntem o echipă în formare, fără experiență, iar din asemenea jocuri avem numai de învățat. Pe viitor, trebuie să nu mai repetam greșelile făcute. Ne așteaptă un meci destul de dificil în deplasarea de la Brazi și trebuie să ne concentrăm asupra lui!”, a declarat antrenorul fetelor, Călin Pistolea, imediat după meci.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*