Universitatea Alexandria a pierdut acasă contra celor de la Viitorul Reghin

în Sport

universitateaDuminică, pe terenul din Buzescu, Universitatea Alexandria a întâlnit echipa Viitorul Reghin, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I de fotbal feminin. Echipa alexăndreană a pierdut cu scorul de 9-2, golurile Universității fiind marcate de Iulia Săvescu.

Pentru Universitatea au jucat: G. Seceanu, A. Olaru, G. Gologan, O. Dumitrache, R. Bunea, A. Diță, M. Sima, O. Durlă, F. Ionescu, I. Săvescu, C. Chișereu ( Ș. Ivan 75).

”Cu toate că rezultatul nu ne este favorabil, consider că jocul prestat de tinerele noastre jucătoare a fost unul bun. Am reușit să avem o posesie bună în multe momente ale jocului, ajungând de multe ori în apropierea porții adverse, dar lipsa experienței și-a spus cuvântul la finalizare. Suntem o echipă tânără care trebuie să crească de la meci la meci. În acest joc s-a observat foarte clar diferența de vârstă dintre componentele celor două echipe, adversarele noastre fiind cu 4-5 ani mai mari, reușind să se impună în multe dueluri prin forță și viteză”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Următorul meci al Universității are loc acasă, în cadrul turneului Tineret Speranțe, pe 19 noiembrie, pe stadionul din Buzescu, contra echipei Real Craiova.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*