Universitatea Alexandria a organizat un meci de fotbal feminin în scop caritabil

în Sport

universitateaCoordonatorii Clubului Universitatea Alexandria, în frunte cu antrenorul Călin Pistolea și președintele Adrian Cioacă, s-au gândit să întreprindă o acțiune sportivă în scop umanitar, organizând un meci de fotbal între fete, invitând participanții la eveniment să aducă o jucărie (în stare bună) sau hăinuțe pentru copiii defavorizați.

Astfel, miercuri, 23.12.2015, pe terenul din cadrul complexului Ștrand Vedea, a avut loc un meci caritabil între fostele componente ale echipei Universitatea Alexandria și junioarele care activează în prezent pentru echipa alexăndreană.

Scorul a fost de 7-6 pentru jucătoarele mai experimentate, însă, pe parcursul jocului, ambele echipe au acordat momente de aplauze publicului, reușind execuții și acțiuni care i-au încântat pe cei prezenți. Jucăriile și hăinuțele strânse au fost donate copiilor de la Centrul de plasament din Alexandria.

”Sunt încântat că ne-am mobilizat pentru acest eveniment și că am făcut fericiți mai mulți copii care își doreau să treacă și pe la ei Moșul. Sperăm și pe viitor să mai organizăm astfel de evenimente, să facem fericiți mai multi copii. Le doresc tuturor Sărbători fericite și un An Nou plin de bucurii!”, a spus, la final, antrenorul Universității Alexandria, Călin Pistolea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*