liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria a obținut locul IV la turneul național de futsal

20 februarie 2017

În perioada 18-19 februarie, a avut loc, în localitatea Odorheiul Secuiesc, primul turneu național de futsal feminin. La această competiție au participat 20 de echipe, printre care și Universitatea Alexandria, fiecare echipă având în componență fete Under 17.

Echipa alexăndreană a făcut parte din grupa B, alături de alte 3 echipe, obținând următoarele rezultate: Universitatea Alexandria – Fair Play București 6-0, Independența Baia Mare – Universitatea Alexandria 0-5, Universitatea Alexandria- Viitorul Drobeta Turnu Severin 8-1. După trei victorii clare în faza grupelor, alexăndrencele au întâlnit în sferturi pe CFR Timișoara de care a trecut cu scorul de 5-1. Fetele Universității s-au oprit în semifinale, unde au pierdut cu scorul de 1-0 în fața formației Armonia Fălticeni, urmând să piardă și finala mică contra celor de la Odorheiul Secuiesc cu scorul de 4-2.

Pentru acest  turneu Călin Pistolea a mizat pe 9 jucătoare: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Andreea Diță, Otilia Durlă, Andra Olaru, Cristina Tudorache, Denisa Geaptar, Silvia Necula, Ștefania Ivan.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

N-ai lungit-o cam mult?

Următorul articol

După model guvernamental, Primăria Alexandria face reguli “pe burtă” – Mai multe condominii din Alexandria vor plăti la TR Administrare Imobile pentru servicii imaginare

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.