Universitatea Alexandria a obținut locul IV la turneul național de futsal

în Sport

În perioada 18-19 februarie, a avut loc, în localitatea Odorheiul Secuiesc, primul turneu național de futsal feminin. La această competiție au participat 20 de echipe, printre care și Universitatea Alexandria, fiecare echipă având în componență fete Under 17.

Echipa alexăndreană a făcut parte din grupa B, alături de alte 3 echipe, obținând următoarele rezultate: Universitatea Alexandria – Fair Play București 6-0, Independența Baia Mare – Universitatea Alexandria 0-5, Universitatea Alexandria- Viitorul Drobeta Turnu Severin 8-1. După trei victorii clare în faza grupelor, alexăndrencele au întâlnit în sferturi pe CFR Timișoara de care a trecut cu scorul de 5-1. Fetele Universității s-au oprit în semifinale, unde au pierdut cu scorul de 1-0 în fața formației Armonia Fălticeni, urmând să piardă și finala mică contra celor de la Odorheiul Secuiesc cu scorul de 4-2.

Pentru acest  turneu Călin Pistolea a mizat pe 9 jucătoare: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Andreea Diță, Otilia Durlă, Andra Olaru, Cristina Tudorache, Denisa Geaptar, Silvia Necula, Ștefania Ivan.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*