liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria a obținut 3 puncte în deplasarea de la Târgoviște!

26 martie 2019

În etapa cu numărul 12, Universitatea Alexandria a întâlnit la Târgoviște echipa locală, CSS Târgoviște, pe care a învins-o cu scorul de 6-1. Golurile au fost marcate de Ana Maria Vasile 2, Iulia Săvescu, Otilia Durlă, Andra Olaru și Cătălina Panait. Prin aceasta victorie echipa alexăndreană urcă pe locul 2 al Ligii I de fotbal feminin cu un număr de 21 de puncte. Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea a fost următoarea: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Cristina Tudorache, Andreea Diță, Otilia Durlă(Flavia Tatu 68), Andra Olaru, Iulia Săvescu( Cătălina Panait 63), Ana Maria Vasile( Elena Frîncu 58). Rezerve: Georgiana Seceanu, Patricia Jderu și Cristina Trifu. Etapa viitoare sportivele Universității întâlnesc pe teren propriu echipa Fortuna Becicherecu Mic, aflată pe locul 3 în clasamentul Ligii I de fotbal feminin. Meciul va avea loc pe stadionul Municipal din Alexandria, duminică 31 martie, de la ora 11.00.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Premiul onorific pentru presă locală al Galei Superscrieri 2019 a ajuns la ziarul Liber în Teleorman

Următorul articol

Condamnatul Timotei Stuparu este în continuare secretar general adjunct al Senatului. Nelegal

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.