Universitatea Alexandria a învins Real Craiova pe teren propriu!

în Sport

Pe o vreme frumoasa, Universitatea Alexandria a disputat meciul cu numarul 8 din cadrul Ligii I de fotbal feminin, reusind sa se impuna, fara probleme, contra oltencelor de la Real Craiova, cu scorul de 7-0.
Alexandrencele au dominat meciul inca de la inceput, fetele antrenate de Calin Pistolea deschizand scorul in minutul 24, dupa o actiune colectiva. Pana la pauza gazdele si-au marit avantajul pe tabela cu inca doua goluri. Dupa pauza universitarele au continuat sa atace poarta adversa, marcand de 4 ori in repriza secunda. Golurile echipei din Alexandria au fost marcate de Claudia Pana 3, Cristina Tudorache 2 si Otilia Durla 2.
Jucatoarele care au evoluat in meciul de duminica, au fost: Mirela Abalasei (Georgiana Seceanu 46), Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Otilia Durla, Andreea Dita ( Patricia Jderu 46), Cristina Tudorache, Caludia Pana ( Rodica Petrisor 67), Iulia Savescu, Andra Olaru, Cristina Sandu. Rezerve: Stefania Ivan, Bianca Bugean, Denisa Geaptar. Cu aceasta victorie, Universitatea Alexandria a urcat pe locul 4 cu 11 puncte, avand un golaveraj pozitiv cu 20 de goluri marcate si 8 primite.
Etapa viitoare, alexandrencele se deplaseaza la Timisoara pentru a disputa ultima etapa a turului contra echipei de pe locul 2.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*