Universitatea Alexandria a invins CSM Pașcani pe teren propriu

în Sport

Duminică, pe terenul din Buzescu, Universitatea Alexanduniversitatearia a trecut de CSM Pașcani cu scorul de 8-0, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a din Liga I de fotbal feminin.

Jocul a fost dominat de alexăndrence, acestea conducând la pauză cu scorul de 7-0, existând și alte ocazii pe care jucătoarele Universității nu le-au fructificat. În partea a doua a meciului, antrenorul Călin Pistolea a introdus în teren jucătoarele care au evoluat mai puțin în acest campionat.

Pentru Universitatea au jucat: G. Seceanu, A. Olaru(P. Jderu 60), O. Dumitrache, G. Gologan, C. Șerban, A. Diță, M. Sima, F. Ionescu(R. Bunea 80), O. Durlă(C. Chișereu 65), I. Săvescu(Ș. Ivan 70), C. Tudorache(R. Ghinea 65). Golurile au fost marcate de: I. Săvescu 2, M. Sima, O. Dumitrache, A. Diță, O. Durlă, C. Tudorache 2.

”Felicit fetele pentru jocul prestat și rezultatul obținut! Este un lucru îmbucurător că nu am primit gol în acest meci. Am reușit să marcăm repede, iar fetele au prins încredere, având jocul la îndemână încă de la început. Am evoluat contra unor fete de aceeași vârstă, iar diferența s-a văzut în teren”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Următorul meci al Universității are loc la Târgoviște, pe 29 noiembrie. Joi, Universitatea Alexandria a remizat, acasă, contra celor de la Real Craiova, scor 1-1.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*